Supervisie

LtB psychologiepraktijk biedt ook supervisie aan hulpverleners en GZ psychologen in opleiding in Nederland. Supervisie is een professionele begeleidingsvorm waarbij de supervisor samenwerkt met de supervisee om zijn of haar professionele ontwikkeling te ondersteunen en te bevorderen. Het doel van supervisie is om de kwaliteit van het werk van de supervisee te verbeteren en om hem of haar te helpen bij het ontwikkelen van professionele vaardigheden en competenties.

Tijdens de supervisie bespreken we de werkervaringen van de supervisiee en reflecteren we op zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. We staan stil bij de uitdagingen die de supervisee ervaart in zijn of haar werk en hoe deze het beste aangepakt kunnen worden. Daarnaast besteden we aandacht aan de theoretische kaders die van belang zijn voor het werk van de supervisee en hoe deze in de praktijk toegepast kunnen worden. Speciale aandachtsgebieden waarop indien gewenst ingegaan kan worden zijn autismespectrumstoornissen en acceptance & commitment therapie.

Hierbij wordt een veilige en ondersteunende omgeving geboden waarin de supervisee vrijuit kan spreken en reflecteren op zijn of haar werk. Er worden vragen gesteld die de supervisee helpen om zijn of haar eigen denkproces te verhelderen en er wordt feedback en advies gegeven waar nodig.

Mocht u vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in supervisie, neem dan gerust contact op.

Ga naar de inhoud